Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
implementation of BSC methodology in food production

Luka Lovrenčić (2014)
University of Zagreb
Faculty of Organization and Informatics
Department of Organization
Cite this document

Lovrenčić, L. (2014). Primjena metode uravnoteženih bodovnih tablica u upravljanju proizvodnom organizacijom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:491991

Lovrenčić, Luka. "Primjena metode uravnoteženih bodovnih tablica u upravljanju proizvodnom organizacijom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:491991

Lovrenčić, Luka. "Primjena metode uravnoteženih bodovnih tablica u upravljanju proizvodnom organizacijom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:491991

Lovrenčić, L. (2014). 'Primjena metode uravnoteženih bodovnih tablica u upravljanju proizvodnom organizacijom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics, accessed 21 January 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:491991

Lovrenčić L. Primjena metode uravnoteženih bodovnih tablica u upravljanju proizvodnom organizacijom [Master's thesis]. Varaždin: University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics; 2014 [cited 2020 January 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:491991

L. Lovrenčić, "Primjena metode uravnoteženih bodovnih tablica u upravljanju proizvodnom organizacijom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics, Varaždin, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:491991

Islandora Bookmark - Please login to use this feature