undergraduate thesis
Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije

Mravlinčić, Dalija
University of Zagreb
Faculty of Organization and Informatics
Department of Economics

Cite this document

Mravlinčić, D. (2020). Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije (Undergraduate thesis). Varaždin: University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117

Mravlinčić, Dalija. "Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117

Mravlinčić, Dalija. "Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117

Mravlinčić, D. (2020). 'Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117

Mravlinčić D. Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije [Undergraduate thesis]. Varaždin: University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics; 2020 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117

D. Mravlinčić, "Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics, Varaždin, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117

Please login to the repository to save this object to your list.