University of Zagreb Faculty of Organization and Informatics Department of Economics
Cite this document
Mravlinčić, D. (2020). Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije (Undergraduate thesis). Varaždin: University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117
Mravlinčić, Dalija. "Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117
Mravlinčić, Dalija. "Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117
Mravlinčić, D. (2020). 'Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics, accessed 25 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117
Mravlinčić D. Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije [Undergraduate thesis]. Varaždin: University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics; 2020 [cited 2025 January 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117
D. Mravlinčić, "Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics, Varaždin, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117