završni rad
Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije

Mravlinčić, Dalija
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet organizacije i informatike
Katedra za gospodarstvo

Citirajte ovaj rad

Mravlinčić, D. (2020). Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije (Završni rad). Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117

Mravlinčić, Dalija. "Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117

Mravlinčić, Dalija. "Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117

Mravlinčić, D. (2020). 'Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, citirano: 19.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117

Mravlinčić D. Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije [Završni rad]. Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike; 2020 [pristupljeno 19.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117

D. Mravlinčić, "Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.