Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike Katedra za gospodarstvo
Citirajte ovaj rad
Mravlinčić, D. (2020). Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije (Završni rad). Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117
Mravlinčić, Dalija. "Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117
Mravlinčić, Dalija. "Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117
Mravlinčić, D. (2020). 'Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, citirano: 19.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117
Mravlinčić D. Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije [Završni rad]. Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike; 2020 [pristupljeno 19.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117
D. Mravlinčić, "Korporacijsko poduzetništvo i konkurentska prednost na primjeru poduzeća iz prehrambene industrije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:774117