završni rad
Analiza sigurnosti i uspješnosti odabranog poduzeća i njegovih tvrtki članica u prehrambenoj industriji prije i tijekom pandemije Covid-19

Ferbišek, Sandra
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet organizacije i informatike
Katedra za gospodarstvo

Citirajte ovaj rad

Ferbišek, S. (2022). Analiza sigurnosti i uspješnosti odabranog poduzeća i njegovih tvrtki članica u prehrambenoj industriji prije i tijekom pandemije Covid-19 (Završni rad). Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:432372

Ferbišek, Sandra. "Analiza sigurnosti i uspješnosti odabranog poduzeća i njegovih tvrtki članica u prehrambenoj industriji prije i tijekom pandemije Covid-19." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:432372

Ferbišek, Sandra. "Analiza sigurnosti i uspješnosti odabranog poduzeća i njegovih tvrtki članica u prehrambenoj industriji prije i tijekom pandemije Covid-19." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:432372

Ferbišek, S. (2022). 'Analiza sigurnosti i uspješnosti odabranog poduzeća i njegovih tvrtki članica u prehrambenoj industriji prije i tijekom pandemije Covid-19', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, citirano: 21.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:432372

Ferbišek S. Analiza sigurnosti i uspješnosti odabranog poduzeća i njegovih tvrtki članica u prehrambenoj industriji prije i tijekom pandemije Covid-19 [Završni rad]. Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike; 2022 [pristupljeno 21.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:432372

S. Ferbišek, "Analiza sigurnosti i uspješnosti odabranog poduzeća i njegovih tvrtki članica u prehrambenoj industriji prije i tijekom pandemije Covid-19", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:432372

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.