Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike Katedra za gospodarstvo
Citirajte ovaj rad
Behin, M. (2022). Utjecaj pandemije COVID-19 na sigurnost i uspješnost poslovanja poduzeća iz konditorske industrije (Završni rad). Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:068554
Behin, Mateja. "Utjecaj pandemije COVID-19 na sigurnost i uspješnost poslovanja poduzeća iz konditorske industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:068554
Behin, Mateja. "Utjecaj pandemije COVID-19 na sigurnost i uspješnost poslovanja poduzeća iz konditorske industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:068554
Behin, M. (2022). 'Utjecaj pandemije COVID-19 na sigurnost i uspješnost poslovanja poduzeća iz konditorske industrije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, citirano: 05.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:068554
Behin M. Utjecaj pandemije COVID-19 na sigurnost i uspješnost poslovanja poduzeća iz konditorske industrije [Završni rad]. Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike; 2022 [pristupljeno 05.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:068554
M. Behin, "Utjecaj pandemije COVID-19 na sigurnost i uspješnost poslovanja poduzeća iz konditorske industrije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:068554