završni rad
Utjecaj pandemije COVID-19 na sigurnost i uspješnost poslovanja poduzeća iz konditorske industrije

Behin, Mateja
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet organizacije i informatike
Katedra za gospodarstvo

Citirajte ovaj rad

Behin, M. (2022). Utjecaj pandemije COVID-19 na sigurnost i uspješnost poslovanja poduzeća iz konditorske industrije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:068554

Behin, Mateja. "Utjecaj pandemije COVID-19 na sigurnost i uspješnost poslovanja poduzeća iz konditorske industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:068554

Behin, Mateja. "Utjecaj pandemije COVID-19 na sigurnost i uspješnost poslovanja poduzeća iz konditorske industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:068554

Behin, M. (2022). 'Utjecaj pandemije COVID-19 na sigurnost i uspješnost poslovanja poduzeća iz konditorske industrije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, citirano: 27.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:068554

Behin M. Utjecaj pandemije COVID-19 na sigurnost i uspješnost poslovanja poduzeća iz konditorske industrije [Završni rad]. Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike; 2022 [pristupljeno 27.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:068554

M. Behin, "Utjecaj pandemije COVID-19 na sigurnost i uspješnost poslovanja poduzeća iz konditorske industrije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:068554

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.