diplomski rad
Uloga operacijskog menadžmenta u upravljanju kvalitetom prehrambenog poduzeća

Peričić, Luka
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet organizacije i informatike
Katedra za kvantitativne metode

Citirajte ovaj rad

Peričić, L. (2018). Uloga operacijskog menadžmenta u upravljanju kvalitetom prehrambenog poduzeća (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:305373

Peričić, Luka. "Uloga operacijskog menadžmenta u upravljanju kvalitetom prehrambenog poduzeća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:305373

Peričić, Luka. "Uloga operacijskog menadžmenta u upravljanju kvalitetom prehrambenog poduzeća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:305373

Peričić, L. (2018). 'Uloga operacijskog menadžmenta u upravljanju kvalitetom prehrambenog poduzeća', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, citirano: 26.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:305373

Peričić L. Uloga operacijskog menadžmenta u upravljanju kvalitetom prehrambenog poduzeća [Diplomski rad]. Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike; 2018 [pristupljeno 26.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:305373

L. Peričić, "Uloga operacijskog menadžmenta u upravljanju kvalitetom prehrambenog poduzeća", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:305373

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.