Sveučilište u Zagrebu Fakultet organizacije i informatike Katedra za kvantitativne metode
Citirajte ovaj rad
Grgac, B. (2021). Proces dizajna proizvoda u prehrambenoj industriji (Diplomski rad). Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:197084
Grgac, Barbara. "Proces dizajna proizvoda u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:197084
Grgac, Barbara. "Proces dizajna proizvoda u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:197084
Grgac, B. (2021). 'Proces dizajna proizvoda u prehrambenoj industriji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, citirano: 24.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:197084
Grgac B. Proces dizajna proizvoda u prehrambenoj industriji [Diplomski rad]. Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike; 2021 [pristupljeno 24.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:197084
B. Grgac, "Proces dizajna proizvoda u prehrambenoj industriji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:197084